Update Covid-19 virus

Afgelopen maandag heeft het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt vanwege het Covid-19 virus. Beroepen waarbij er sprake is van fysiek contact, is gevraagd hun deuren te sluiten. Daarnaast is aan paramedische beroepen, zoals de fysiotherapie gevraagd het fysiek in contact te vermijden en zoveel mogelijk op afstand te behandelen. Fysieke behandeling (op de praktijk of thuis) wordt alleen nog gepland in noodzakelijke situaties. 

U kunt dus nog steeds contact met ons opnemen voor advies omtrent uw klachten. De behandeling zal in overleg met u telefonisch plaatsvinden of via beeldbellen. Door het gebruik van een online oefenprogramma kunt u de oefentherapie thuis uitvoeren of we sturen u een oefenschema via de post. 

Pas goed op u zelf en uw naasten en blijf gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *