Informatie fysiotherapie tijdens Corona-periode

In verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid voor de zogenaamde contactberoepen (waaronder fysiotherapie) wordt voor vrijwel alle reguliere zorg met fysiek 1 op 1 contact/hands-on-therapie een behandelstop ingelast tot nader order met uitzondering van de noodzakelijke zorg.  

Ook in deze tijd kan het zijn dat u veel pijnklachten ontwikkelt of acuut functieverlies ervaart wat voor u in het dagelijks leven forse beperkingen oplevert, dan bieden wij de mogelijkheid om via (beeld) bellen online u van dienst te zijn. 

We kunnen samen met u de klachten analyseren en adviseren over de mogelijkheden van wat u zelfstandig thuis al kunt doen aan deze klacht.  Hierdoor kunt u voorkomen, dat klachten verergeren in deze periode.  Uw aanvullende verzekering vergoedt deze vorm van online behandelen. 

We begrijpen dat u vragen zou kunnen hebben over het bovenstaande bericht. Bel of mail gerust, we hopen u (online) verder te kunnen helpen. 

We zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 uur-17.00 uur. Buiten deze uren kunt u uw boodschap inspreken op de voicemail, dan nemen we z.s.m. contact met u op. Tel: 0184-602709 of email: info@efflux.nl 

Medewerkers EFFLUX Fysiotherapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *