Efflux fysiotherapeuten mogen werkzaamheden (gedeeltelijk) hervatten

Nieuwpoort, 1 mei 2020

Aan alle (toekomstige) patiënten van Efflux,

Door versoepeling van de maatregelen omtrent Covid-19 kunnen wij onze werkzaamheden gedeeltelijk weer hervatten. Middels dit bericht stellen we u op de hoogte van de maatregelen die wij hebben getroffen om het risico op besmetting in onze praktijk zo klein mogelijk te maken. 

Behandeling op afstand heeft de voorkeur, fysieke behandeling wordt uitgevoerd als dit medisch noodzakelijk is. 

Bij de symptomen (neus)verkoudheid, hoesten en/of koorts wordt er niet fysiek behandeld. We verwachten dat u de afspraak afbelt als u één van deze symptomen vertoond. Ook als één van uw huisgenoten/gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of als bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld verwachten we dat u de afspraak afbelt. De afspraak kan dan omgezet worden in een afspraak op afstand. Bij ziekteverschijnselen van een van de medewerkers van onze praktijk bellen we fysieke afspraken af.

De wachtkamer mag alleen worden betreden door personen met een afspraak. Voor een vraag of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 0184-602709 of via info@efflux.nl

We willen u vragen op tijd te komen, maximaal 5 minuten voor aanvang van de behandeling, en de wachtkamer direct te verlaten na de afspraak. Dit om te veel aanwezigen te voorkomen. Graag direct bij binnenkomst uw handen desinfecteren.

Verder willen we u vragen om alleen te komen, kinderen mogen begeleid worden door 1 ouder of begeleider. De ouder en het kind kunnen plaats nemen op de wachtplek bij de lage tafel.

We vragen u een groot badlaken mee te nemen dat de gehele behandelbank kan bedekken. 

Als u een afspraak heeft in onze oefenzaal kunt u voor de ingang van Vlietzicht 1 wachten tot de afgesproken tijd. U wordt geacht direct na gebruik de apparatuur en/of het oefenmateriaal te reinigen met de aanwezige middelen. We vragen u een grote handdoek mee te nemen welke de bankjes kan bedekken bij gebruik, voordat u hierop plaatsneemt. Ook vragen u een eigen drinkflesje mee te nemen.

Als uw fysieke behandeling is onderbroken vanwege de eerdere maatregelen nemen wij deze week contact met u op om deze te hervatten. Als u heeft gewacht met het opnemen van contact omtrent een nieuwe klacht bent u meer dan welkom contact met ons op te nemen. 

We moeten omwille van hygiëne en gezondheid duidelijke regels met elkaar afspreken en verwachten dat u zich aan deze maatregelen kunt houden.

Efflux fysiotherapeuten, Merel, Iris, Frederike en Annie,  Efflux secretaresse, Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *