Hierbij stellen we u op de hoogte van de maatregelen die wij m.b.t. COVID-19 hebben getroffen om het risico op besmetting in onze praktijk zo klein mogelijk te maken. 

  • Bij de symptomen (neus)verkoudheid, hoesten en/of koorts wordt er niet fysiek behandeld. We verwachten dat u de afspraak afbelt als u één van deze symptomen vertoont. Ook als één van uw huisgenoten/gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of als bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld, verwachten we dat u de afspraak afbelt. De afspraak kan dan omgezet worden in een afspraak op afstand. Bij ziekteverschijnselen van een van de medewerkers van onze praktijk bellen we fysieke afspraken af.
  • Indien u bent teruggekeerd uit een risico gebied, wordt u de 1e 10 dagen na terugkeer alleen online of telefonisch behandeld.
  • De wachtkamer mag alleen worden betreden door personen met een afspraak. Voor een vraag of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 0184-602709 of via info@efflux.nl
  • Kom op tijd, maximaal 5 minuten voor aanvang van de behandeling, en u dient de wachtkamer direct te verlaten na de afspraak. Dit om te veel aanwezigen te voorkomen. Graag direct bij binnenkomst uw handen desinfecteren.
  • De fysiotherapeuten werken met een mondkapje en vragen u om ook een mondkapje te dragen.
  • Wilt u alleen komen, kinderen mogen begeleid worden door 1 ouder of begeleider. De ouder en het kind kunnen plaats nemen op de wachtplek bij de lage tafel.
  • Voor behandeling of training vragen we u een groot badlaken mee te nemen dat de gehele behandelbank kan bedekken. 
  • Als u een afspraak heeft in onze oefenzaal kunt u voor de ingang van Vlietzicht 1 wachten tot de afgesproken tijd. U wordt geacht direct na gebruik de apparatuur en/of het oefenmateriaal te reinigen met de aanwezige middelen. We vragen u een grote handdoek mee te nemen welke de bankjes kan bedekken bij gebruik, voordat u hierop plaatsneemt. Ook vragen u een eigen drinkflesje mee te nemen.

We moeten omwille van hygiëne en gezondheid duidelijke regels met elkaar afspreken en verwachten dat u zich aan deze maatregelen kunt houden.

Efflux fysiotherapeuten, Merel, Annet, Frederike en Annie