Nieuws

Tot ziens!

Na 18 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest bij Efflux Fysiotherapeuten, start ik per 1 november a.s. aan een nieuwe uitdaging. Ik wil mijn collega’s heel erg bedanken voor de fijne samenwerking en alle patiënten voor de prettige contacten via de telefoon, mail of aan de balie. Hartelijke groeten Annemarie

Fit worden of blijven?

Wil je ook graag fit worden of blijven? Dan kan een smartwatch daarbij helpen! Maar ook een stappenteller of de activiteitentracker op je telefoon. Door inzichtelijk te maken hoeveel je beweegt zal je uitgedaagd worden om je doelen te behalen. Je zult niet de eerste zijn die besluit om ’s avonds toch nog een ommetje te maken als je stapscore nog niet behaald is. Daarnaast kan je met bijvoorbeeld de app “Ommetje” van de hersenstichting met familie of vrienden een wandelcompetitie aangaan en ook elkaar motiveren om in beweging te komen.  

https://www.ad.nl/gezond/hoe-een-smartwatch-je-kan-helpen-om-fit-te-blijven~a80f271c/

Babyshoots: Kijk uit voor het nekje en gebruik ‘Photoshop’

Veel jonge ouders zetten hun grote trots graag op de foto, zeker nu kraamvisite door corona anders gaat dan normaal. Maar aan alle schattige poses die je voorbij ziet komen op social media kleeft wel een risico, vooral voor het nekje. Professionele fotografen gebruiken photoshop voor dit soort kiekjes dus wees voorzichtig met het namaken van dit soort foto’s. En eigenlijk zijn er ook helemaal geen spannende poses nodig om te laten zien hoe schattig je baby’tje is!

Pashttps://www.nu.nl/kind-gezin/6113032/babyshoots-kijk-uit-voor-het-nekje-en-gebruik-photoshop.html