Naast fysiotherapeutische behandeling op verwijzing van huisarts of specialist, zijn wij direct toegankelijk voor advies bij klachten van het bewegingsapparaat. Wij zijn u graag van dienst met onze kennis en ervaring voor adviezen op het gebied van preventie, reactivatie of revalidatie.

Alle medewerkers fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie (KNGF). Wij nemen steeds deel aan nascholing om de hoogstaande kwaliteit te waarborgen. De gespecialiseerde collega´s zijn ingeschreven in het register van de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) en de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie (NVFK). Ook is een van onze medewerkers geregistreerd in het register van de hart-, vaat- en long-fysiotherapeuten (VHVL).

De praktijk heeft met nagenoeg alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor de patienten geen extra administratie, maar rechtstreekse declaratie bij de zorgverzekeraars.